​Tlf. nr.: 21 48 34 80

E-mail: bartnik@mail.dk

Papirisolering og prisberegner

Klik her for at læse mere omkring prisberegning, mv.

Papirisolering

Skal dit loft, dine ydervægge eller en trækonstruktion isoleres, så er papirisolering en gennemtestet og holdbar løsning.


Denne certificering betyder, at du som kunde kan være sikker på, at papirisoleringen af din bygning udføres i overensstemmelse med alle gældende regler.


Private og erhverv ved Ikast og Brande

Om det er et lille parcelhus eller et større kontordomicil, som skal isoleres, spiller ingen rolle for os. Vi garanterer samme høje kvalitet i vores arbejde uanset opgavens art og omfang.


Fordele ved papirisolering

Det vandt for alvor frem som isoleringsprodukt i Danmark op gennem 90'erne, og herunder kan du se nogle af fordelene ved papirisolering:

  • Materialet lydisolerer markant bedre end fx mineraluld og glasuld.
  • Det har samme varmeisolerende effekt som andre klassiske former for isolering.
  • Det klør og kradser ikke ligesom eksempelvis Rockwool, men man bør dog bære maske ved indblæsningen.
  • Granulatet kan både optage og afgive fugt, hvilket betyder, at man nogle gange kan undvære dampspærre i loftet (søg dog altid professionel rådgivning omkring dette).
  • Og endelig belaster papirisolering miljøet langt mindre – blandt andet fordi det er lettere at producere.

Forskellige typer isolering

​Der er dog også udviklet limede papirisoleringsplader, der i mange tilfælde kan anvendes på lofter og i vægge. Disse sætter sig ikke på samme måde som den løse papirisolering, hvor man altid skal sprøjte 15-20 procent ekstra granulat ind. Til gengæld kan de være svære at tætne fuldstændig i samlingerne, men her kan man sprøjte efter med løs papirisolering som supplement. 


Få et tilbud på isolering i Ikast og Brande

​Ønsker du at høre mere om mulighederne med papirisolering, eller har du brug for et uforpligtende tilbud, så ring på 21 48 34 80. Vi kører i Brande, Ikast og det øvrige Midtjylland.

CVR:

29833338

Adresse:

Holmevej 5

Post nr. & by:

7361 Ejstrupholm