Tagarbejde

Nyt tag, tagarbejde og tagrenovering i Midtjylland

Professionel renovering og reperation af taget, samt lægning af nyt tag.

Vedligeholdelse og renovering af taget

Det er vigtigt at vedligeholde og renovere taget, da det konstant er udsat for stor slitage fra både vind og vejr året rundt. Det er husets største flade, og det har stor betydning for din bolig på flere måder.

​Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Ole Bartnik ApS tilbyder vi alle typer tagarbejde til alle slags tag i midtjylland, ikast og brande

Alt i tagarbejde, nyt tag eller renovering

Uanset om det er et utæt tegltag, eller om det er trækonstruktionen under eternitskifertaget, der kræver en tagrenovering, eller udskiftning, så kan vi sikre en professionel og holdbar tagløsning. Vi gør dit tag tæt og slidstærkt igen, så du ikke risikerer vandskader eller store varmeregninger. Er det udskiftning til et nyt tag, du har brug for, så klarer vi naturligvis også det.

​Efterisolering af taget

De seneste år er kravene til isolering af taget steget, og de vil kun blive skærpet yderligere de kommende år. Det betyder, at mange ældre huse ikke overholder de nye regler, så i forbindelse med en tagrenovering skal der foretages efterisolering.

Den del af opgaven tager vi gerne med i vores tagarbejde, så du er garanteret en kvalitetsløsning hele vejen rundt, som samtidig forbedrer indeklimaet i din bolig.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskifning til nyt tag eller renovering af det gamle tag.

Vi kører i midtjylland – hovedsageligt Brande og Ikast

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os