​Tlf. nr.: 21 48 34 80

E-mail: bartnik@mail.dk

Samarbejdspartnere​

Rheinzink​

​RHEINZINK® – ansigtsløftning til dit hus Zink er et byggeteknisk velegnet og arkitektonisk meget spændende materiale til tag- og facadebeklædninger. RHEINZINK har udviklet en række designs med hvert deres karakteristiske udtryk, alternativt kan din blikkenslager skræddersy den løsning, du foretrækker. RHEINZINK® tag, facader og tagrender modstår det danske vejrlig, er vedligeholdelsesfrie og holder sig smukke.

Plastmo

Plastmo Tagrender og Twinlite Termotage Tagrender Plastmo Tagrender er elegant dansk design gennem mere end 50 år. Vi har derfor den nødvendige viden og erfaring til at kunne give dig den bedste tagrendeløsning. En løsning, der er funktionel, holdbar og enkel at montere. Vælg mellem tagrender i plast, aluzink, stål, stål plus, zink eller kobber.

Icopal

Decra – den perfekte løsning Har du et gammelt tag med bølgetagplader eller skifereternit, som viser ”alderdomstegn”, så er Decra den perfekte løsning. Ud over at være det stærkeste produkt på markedet, er Decra også det letteste. Det giver store fordele og gode muligheder for besparelser i forbindelse med renovering. 

Lindab

Topline – det stærke og smukke tag Et nyt smukt tag behøver ikke være en umulig drøm og der er ikke noget som et nyt tag, der kan ændre karakteren på et hus og løfte det en klasse. Om det er gamle huse, nye huse, høje huse, lave huse, i byen, på landet.

Monier Tagløsninger

Taget er en af de mest udsatte dele af dit hus. Det skal være holdbart, det skal være tæt og smukt. MONIER ved, hvordan et godt tag skal se ud. Vores viden om tag går langt tilbage i historien. En tagsten har næsten samme udseende overalt på kloden, men også kun næsten.

IBF

IBF Dobbelt-S – årtiers meste kendte betontagstensprofil. IBF Dobbelt-S er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt og afdæmpet udseende. IBF tagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfældninger samt mos og algedannelser.

Cembrit

Bølgeplader Hos Cembrit er vi andet og mere end leverandør af byggematerialer. Hos os står professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig med alle faser af dit byggeprojekt. Når du vælger Cembrit får du også glæde af vores store erfaring med fibercementprodukter, indsamlet gennem virksomhedens mangeårige historie.

Velux

Naturlig ventilation = godt indeklima Efterisolerede og moderne huse er så tætte, at ventilation er helt afgørende for et godt indeklima. God luftcirkulation holder luftfugtigheden nede, og med VELUX ovenlysvinduets ventilationsklap foroven på vinduet kan den naturlige ventilation styres optimalt. Den indbyggede skudrigel bag klappen kan fastholde vinduet i ventilationsstilling, så du kan få cirkulation.

Idealcombi

Vi udvikler dit vindue Ethvert hus har sin individuelle karakter, og Idealcombi er det naturlige valg, når det drejer sig om facadeløsninger. Hvorfor skifte vinduer? Der kan være mange grunde til, at man bør skifte sine vinduer. De fleste relaterer til vinduernes alder og beskaffenhed. Udtjente og gamle vinduer er sandsynligvis både utætte og materialemæssigt.

VELFAC

Vinduer for livet Vinduer er husets øjne. Derfor spiller valg af vinduer en væsentlig rolle for, hvordan din bolig tager sig ud udefra, men også for miljøet og stemningen indendørs. Udvalget spænder bredt, fra det klassiske og sprossede til det enkle og moderne. Vinduerne laves efter mål og kan derfor tilpasses dine ønsker.

Rationel

Det originale vindue Rationel udvikler, producerer og markedsfører vinduer og døre til det nordeuropæiske marked. Vores produkter er skabt af det fineste træ fra de nordiske skove, designet og bearbejdet med øje for både funktionalitet og æstetik. Med mere end 50 års erfaring som ballast er Rationel det sikre valg, hvis du bygger nyt.

KPK Døre & Vinduer

Vores vinduer og døre er dansk håndværk med god energi! Vil du vide hvad KPK Døre & Vinduer er for en virksomhed, kan det nok bedst forklares ved at fortælle lidt om måden vi tænker på. Siden 1980 har vi dyrket de gode gammeldags dyder.

CVR:

29833338

Adresse:

Holmevej 5

Post nr. & by:

7361 Ejstrupholm