Ombygninger

Ombygning af huset i Midtjylland

Vi har stor erfaring med ombygning, tilbygning og renovering af huse.

​Skal hele huset have en gennemgribende ombygning? Er det bare stuen, som skal have nyt udseende? Eller vil du have opført den tilbygning, du altid har drømt om?

​Uanset hvilken type ombygning du skal have foretaget på dit hus, så kan Tømrer- og Snedkerfirmaet Ole Bartnik ApS udføre opgaven.

Ombygning inde og ude

Vi har mange års erfaring med alle former for ombygning af bygninger, og derfor kan vi helt sikkert også løse den ombygning, du har brug for, uanset om det er ind- eller udvendigt.

Kvalitet, service og grundighed er fundamentet for alt vores arbejde, og det gælder uanset, om det er ombygning for private, erhverv eller det offentlige. Alle får samme høje kvalitet.

Overholder aftaler

Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler med vores kunder, og det gælder alt fra pris og kvalitet til tidsfrister. Her går vi ikke på kompromis.

Det samme er tilfældet med vores oprydning. Når vi har lavet en ombygning – uanset omfang – anser vi ikke arbejdet for færdigt, førend vi har ryddet ordentligt op efter os, så kunden kan tage ombygningen i brug med det samme.

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på din ombygning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os