Isolering

Effektiv isolering af huset i Midtjylland

Trænger taget, loftet, væggen, gulvet eller facaden i huset til at blive isoleret?

​Kravene til boligers isolering er skærpet voldsomt de seneste år. Det gælder alt fra tag/loft, vinduer og gulve til ydervægge, og det har betydning, når du vil renovere dit hjem.

Krav til isolering

Mange ældre huse overholder ikke disse krav til isolering, og i forbindelse med et større renoveringsprojekt af et af de nævnte områder, har du pligt til at få isoleret/efterisoleret, så boligen overholder de gældende regler. Uanset om det er nybyggeri eller en renovering, kan Tømrer- og Snedkerfirmaet Ole Bartnik ApS sørge for isoleringsarbejdet.

Isolering med gevinst

Det er naturligvis en ekstraudgift at få isoleret boligen yderligere, men det har også sine fordele – herunder en fremtidig økonomisk gevinst.

​Spar på varmeregningen

For et korrekt isoleret hus giver en stor besparelse på varmeregningen, som efter nogle år vil have tjent udgiften til isoleringsarbejdet hjem. Derudover sikrer isoleringen et bedre indeklima for dig og din familie, hvilket især vil kunne mærkes hos allergikere.

​Hvad isolerer vi?

Kort fortalt kan vi stå for isolering af alle bygningskonstruktioner, og mere specifikt kan det eksempelvis dreje sig om følgende:

  • ​Isolering af vægge (både yder- og indervægge)
  • Isolering af lofter
  • Isolering af tag
  • Isolering af gulv
  • Isolering af facader

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på isolering.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os